Πιστεύουμε πως το “cool” μπορεί να είναι υγιεινό και το υγιεινό, νόστιμο.

-Πιστεύουμε πως η Μάνα Φύση κάνει σπουδαία δουλειά στο να μας φροντίζει και θέλουμε να το κρατήσουμε έτσι. Βάζουμε τα δυνατά μας για να προσφέρουμε το καλύτερο σε εμάς και σε αυτήν. - Πιστεύουμε στους ανθρώπους, στη δύναμη των δημιουργικών δράσεων και της συνεργασίας.

KΡΑΤΑ ΤΟ RAW, ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ  ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ.

ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ!      

Σε ενθαρρύνουμε να διαβάσεις την ετικέτα ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις αυτά που θέλεις και αυτά που θα σου κάνουν καλό σε ένα χυμό.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ.  

Το RAW στα καταστήματα είναι πολύπλοκο και δαπανηρό. Γι' αυτό οι χυμοί RAW δεν είναι ευρέως διαθέσιμοι, μόνο καταστήματα που παρακολουθούν τις τάσεις του τρόπου ζωής και της ευεξίας, θα κάνουν τον κόπο να βάλουν στα ράφια τους χυμούς και smoothies RAW.        

ΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

Με κάθε μπουκάλι Urban Monkey που πωλείται, μας δίνεται η δυνατότητα να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη έργων που βελτιώνουν την πόλη, να υποστηρίξουμε τους #optimisticbynature και τις ιδέες τους, τις επιχειρήσεις και τους χώρους τους. Έχουμε μια δέσμευση της τάξεως των 5 λεπτών του ευρώ ανά μπουκάλι. Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Θα επικοινωνήσουμε αυτά τα έργα με τα προϊόντα, τις συσκευασίες, τα κανάλια διανομής και τα εργαλεία επικοινωνίας μας.

100%  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Ο μόνος τρόπος για να σου προσφέρουμε τους RAW χυμούς είναι μέσω της Υψηλής Πίεσης (HPP) και αυτό απαιτεί πλαστικά μπουκάλια (θυμάσαι την κατάδυση στα 60χλμ στον ωκεανό; Ε, φαντάσου εκεί κάτι γυάλινο!). Τα δικά μας είναι από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό PET. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλα τα Urban Monkey μπουκάλια θα ανακυκλωθούν σύντομα  - κανένα νέο πλαστικό υλικό δεν θα τεθεί σε παραγωγή το 2020. Ψάχνουμε για εναλλακτικές λύσεις, όπως  μπουκάλια από φυτικές Α' ύλες και αποτελεί μέρος της αποστολής μας να υποστηρίξουμε ιδέες που αναπτύσσουν εναλλακτικές λύσεις και ασχολούνται με την ανακύκλωση του πλαστικού.        

ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΣ  

Αν ενδιαφέρεσαι μόνο για τοπικής παραγωγής φρούτα και λαχανικά, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα αγοράσεις από το μανάβη σου και να τα επεξεργαστείς με ψυχρή έκθλιψη στο σπίτι ή απλά να ζητήσεις το ίδιο από τα αγαπημένα σου μαγαζιά. Αλλά αν σου αρέσουν οι μπανάνες, οι ανανάδες, τα σούπερ-φρούτα ή τα τοπικά φρούτα που δεν είναι η εποχή τους, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν καλλιεργούνται στην Ευρώπη, αλλά φτάνουν εδώ μέσω Ολλανδίας. Γι αυτό εμείς τα επεξεργάζομαστε κατευθείαν εκεί μέσω της διαδικασίας cold pressed διατηρώντας τις RAW βιταμίνες τους.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΕΝΑ URBAN MONKEY ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Ή ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινώνησε μαζί μας